Dit wordt ‘m dan! Onze nieuwe voorstelling waarmee we deze zomer/najaar weer volop gaan touren langs festivals in heel Nederland. Het concept is rond en het schrijven en schrappen (en herschrijven en toch maar weer schrappen..) is druk aan de gang. Ondertussen zijn we de festivals weer aan het benaderen en zijn we bezig om geld in te zamelen door middel van crowdfunding. Dit omdat veel kunstsubsidie instanties op hun gat liggen en we hoognodig een paar grote investeringen moeten doen in het bedrijf.

Ten eerste de auto. Hier heb ik in onderstaande blogs natuurlijk al vele malen mijn beklag over gedaan, dus dat laat ik nu achterwege. Flitsend de weg op is doelstelling 1 deze zomer.

Daarnaast willen we natuurlijk ook graag verstaanbaar zijn. Vorige zomer schaften wij zendermicrofoontjes aan. Nu de eigen PA nog! U begrijpt, wij zitten een beetje in de “kip-of-het-ei” periode. De nieuwe PA is dusdanig groot dat hij niet in de Clio past, maar wat hebben we aan een nieuwe auto als er geen apparatuur in zit. Daarom onder andere dus het crowdfunding project, zodat wij aan het begin van de toer beide aankopen tegelijk kunnen aanschaffen en we geheel zelfvoorzienend de festivals bij langs kunnen!

Hier de Link:  http://www.voordekunst.nl/vdk/project/view/802-tot-de-schijt-ons-doodt

Vanaf eind april gaan we weer op pad, hopelijk tot dan!

De Groeten!

[youtube id=”9E1rlCpApHE” w=”300″ h=”250″]

-Tot de dood ons scheidt, live in Noardewyn (Omrop Fryslan)-

(design flyer www.wendyeggen.nl // persfoto Hesseltsje de Jong)