Aanstaande zaterdag staan wij op het Fries Straatfestival.
Door Leeuwarder blog Suksawat staat onze voorstelling genoemd in ‘het leuke programma’
Dat vinden wij toch wel heel erg leuk!

http://www.suksawat.nl/fries-straatfestival-het-leuke-programma/

Afgelopen week speelden wij in Ootmarsum op het festival Kunsten op Straat. Dit was een erg lief kleinschalig festival, waar we heel hartelijk werden ontvangen. Misschien kwam het ook wel door onze bus die er, nu de stickers er op zitten, wel heel professioneel uit ziet. Wij moeten er zelf ook nog steeds aan wennen. Ondanks dat het festival niet zo groot was, kwamen er toch een heleboel mensen op af.

We bleken zelfs fans te hebben! Een gezin had onze CD van de Zeikwijven vlak voor hun vakantie naar Frankrijk bij ons gekocht.
De hele vakantie hebben zij de zes liedjes van deze cd op repeat gehad (arme ouders). En ze konden echt alles meezingen. Toen we vol enthousiasme zeiden dat we bijna weer een CD af hadden, kon hun geluk niet op. Al zagen we de ouders wel even van kleur verschieten 😉

Dat dit echte fans waren bleek wel. Zelfs in de stromende regen bleef papa met z’n kroost zonder paraplu op de voorste rij zitten. Ook andere mensen bleven geboeid naar ons kijken, terwijl wij grote stralen regen in onze nek kregen en ik tijdens de voorstelling een paar keer achter de tent langs rende om te kijken of de instrumenten nog heel waren.
Na afloop van het festival kregen we nog een hartelijk applaus van de organisatie en een heerlijke maaltijd.

Volgend jaar komen we graag weer!

Komende week staan we dus nog op het Fries Straatfestival. En als je wil komen kijken, neem je paraplu mee! Oh ja, en mocht je onze bus zien rijden…Doe het logo! 😉

Jullie kunnen ‘Tot de schijt ons doodt’ ook nog steeds naar Magneet Festival stemmen!

We staan al bij ‘Popular Ideas’ maar we willen hier ook graag blijven staan.

http://www.magneetfestival.nl/idea/tot-de-schijt-ons-doodt